onsdag, maj 19, 2010

Varmt?

Det är väl upp till var och en, men 7 grader på Röret. Känns som att det börjar att gå mot rätt håll i alla fall!!

Annars så var det dålig sikt, riktigt strömt, vindstilla, inga vågor och dimmigt. Sånt man får ta. Det var i alla fall riktigt skönt att komma i vattnet och få slappna av och glömma jobbet för ett tag.

Dyk snyggt!

fredag, maj 14, 2010

Utfärd Stora Lund

Utfärd till Stora Lund på Krisit flygare, tyvärr så var vi bara totalt fyra stycken. Man kan ju undra var resten av alla dykare håller hus??

Helt lugnt och det var riktigt plattvatten, dock med en hel del dimma som syns på bilden ovan. Bra sikt i vattnet fast det var lite kyligt, bet i bra.

Ett dyk söderöver, ytintervall med korv, kaka, nyponsoppa, godis, sallad och vad det var vad alla kunde få ihop.

Sedan ett dyk runt udden, gick fort. Kylan slog till så vi simmade på ganska så bra ;-)

Snart dyka igen!

lördag, maj 08, 2010

Nya dyk

Åkte upp till Stora Lund i Clion. Den rymmer två dubbelpaket, två dekoflaskor och lite andra prylar. 1.2-liters motorn hade det dock lite jobbigt i uppförsbackarna.

Regn stod på väderschemat och det är ju aldrig roligt men det blev i alla fall två stycken dyk söderut.

På vägen hem diskuterade vi om vi skulle försöka få till några "Mission Expedition" dyk. Har lite kandidater att fixa med. Håll utkik så kommer det att komma mer info om detta...

Ha alltid med ett paraply

fredag, maj 07, 2010

Ett blåsigt Röret

Kvällsdyk på Röret, vi var lite slö och orkade inte åka upp till Ödeshög. Blev en sväng ut till skortstenen och de lösa rördelarna. Kollade in i ett av rör och testa att simma in en bit. Det känns som att det helt klart är görbart att simma igenom, men det är lite av en chansning.

Dykning till helgen igen. Tänkte dessutom testa min blenderkunskaper tills dess ;-)

Mer soligt dykväder.

söndag, maj 02, 2010

Mera dykning!


Vad annars?
Härlig dag i Stora Lund, men det har fortfarande inte blivit direkt varmare i vattnet. Hade hoppats att det skulle i alla fall vara runt 4 grader, men datorn visade 2. I alla fall till dess att batteriet valde att lägga ner.

Snart dykning igen :-)