lördag, mars 29, 2008

Äntligen!!


Som Fylking kanske skulle kunna ha sagt. Är numera certat PADI DiveMaster. När jag kom hem från semestern så låg det cert och märke i brevlådan.

Härligt!!!

torsdag, mars 13, 2008

bkpp.se har öppnat!!!


I tisdags kväll var det dags för Håkan och mig själv att göra det första projektdyket för BKPP. Bkpp står för The Boring Kortebo Plain Project, ett projekt för att gör dyk på röret och försöka skaffa en lite bättre uppfattning om vad som finns runt röret. Det kanske bara är sand, men det kan å andra sidan kanske också kan finnas UFO:n, bortglömda vrak, etc.

Mer om äventyret kommer att komma här, men framförallt kommer det att stå om våra projekt på vår site: www.bkpp.se. Välkommen in på en titt!!


För övrigt så har min ansökan till Dive Master skickats in till PADI, så nu är det inte långt kvar tills dess att jag verkligen är klar.

Tjoho!

söndag, mars 02, 2008

Karta och dykning

Det blev en kombination av nöjesdykning och kartritning idag. Öninge var skådeplatsen. Micke hade tagit med sig sin Silent Submerge scooter, så jag blev runtbogserad och kollade in en massa detaljer, djup, kompassriktningar och bara nöjt av att jag inte behövde simma själv :) Fast det blev ganska kyligt efter ett tag eftersom man inte simmar.

Fick även testa den själv efter vi var klara. Full fart framåt!! Tog någon minut innan jag kom på hur man skulle styra den på ett bra sätt. Blev även påmind om hur ont ett grenband kan göra när man inte har rätt position. Men skoj var det!! Det får bli en framtida investering.

Andra dyket blev utan scooter och norröver mot de stora klippblocken. Ett bra dyk, fast som vanligt så blir man ganska så kylig efter ett tag så det blir inga monsterdyk.

Hur blev det med kartan då? Jo, den blev så här:

Skriva gärna in en kommentar om du tycker att det inte alls stämmer med hur du tycker att det ser ut.

Snart kommer jag att ha det där svarta certet...