söndag, november 25, 2007

Stor Lund söndag 25 november

Det var nära att det inte blev något alls. Min HP slang till manometern läckte som ett såll, verkade som om det var inneslangen som är trasig. Enligt buddy så brukar det sluta med boom!! Så det var bara att gå upp igen, men som tur var så fanns det ett lager av korta HP slangar. På med en sådan så fick buddy kolla trycket och signalera kvarvarande. Nyttig övning för att repetera handsignaler :-D

Själva dyket flöt på som vanligt, inget dramatiskt, skaplig sikt och 8 grader i vattnet. Såg en riktig bamsekräft innan vi vände.

Frös ganska så mycket om tårna när vi kom tillbaka upp.

Skulle vara trevligt att test något nytt dykställe... Kanske ska slå till på Stocklycke hamn? ;)
Eller kanske något trevligt brott.

Andas lugnt

lördag, november 17, 2007

Uppdatering av läget



Det har ju hänt en del sedan sist som jag skrev här. Har bland annat varit i Norge och dykt på en massa skoj vrak och häftiga väggar. Även om jag kanske tycker att M/S Seattle inte hade direkt någon glans över sig när man inte kunde gå djupt, inte in och kumde inte vara nere länge.

Igår kväll skulle jag ha varit på ett föredrag av Peter Peltonen från M24, men han satt fast i Göteborg pga av bombhot. IStället berättade Micke Malmberg om grottdykning och visade två filmer om detta.

Idag har jag gjort lite av min pratik för DM-kursen. Det var de första två dyken i OW kursen. Det gick ganska så bra, men det var ganska så kallt i vattnet 7 grader. Det bar flera stycken som frös mer än vad som kanske var bra.

Nästa helg kommer det att bli mera kursdyk, då kommer det att bli AOW kurs.

Dyk lugnt!